Кримінал знову рветься до влади

477633

Не встиг новопризначений виконуючий обов’язки Голови Правління ПАТ «Укрзализныця» приступити до виконання своїх обов’язків, як голодна зграя «рудих собак», гнані бажанням повернутися до «годівниці», заручившись підтримкою ОПГ та несумлінних членів ревізійної комісії, колишні одіозні смотрящі у сфері ремонтних підприємств УЗ знову побігли до нового керівника УЗ за посадами. 

Одним з таких героїв є добре відомий колишній Член Правління ПрАТ «ЗЕРЗ» Богуславський Владислав Владиславович, за плечима якого тягнеться смердючий шлейф кримінальних проваджень ...      

Почавши свою активну кримінальну діяльність у 2016 будучи керівником ДП «Шахта «Південнодонбаська № 3 ім. М.С. Сургая» він зумів відвантажити 25 вагонів вугілля вартістю понад мільйон гривень на територію, підконтрольну бойовикам ДНР в результаті чого став фігурантом кримінальної провадження 

У 2017 Богуславський В. В. був затриманий при отриманні хабаря. Гроші вимагав у комерційної структури за можливість поставки продукції. Після затримання  перебував під вартою, факт протиправної дії задокументований.

Треба зазначити, що Богуславський В. В. дуже «творча людина», мало керівників які змогли закрити кримінальне провадження, по факту отримання хабаря (ч. 3 ст. 368 кримінального кодексу (отримання неправомірної вигоди). , признавшись в цьому офіційно в суді і при цьому залишившись не тільки на свободі, а ще й на своїй займаній посаді. 

У 2019р. став фігурантом кримінального провадження № 2019080020001692  щодо факту привласнення чужого майна, службовою особою, шляхом зловживання службовим становищем. Триває розслідування та проводяться слідчо-оперативні заходи та процесуальні дії. 

У 2019-2020 р., згідно з актом ревізійної комісії, ПрАТ «ЗЕРЗ», понесло збитки у орієнтовному розмірі 2952,6 тис. грн. в результаті необґрунтованих дії та зловживання правами головою тендерного комітету/директором комерційний Богуславським В. В., призвели до закупівлі ТМЦ у ТОВ «МЗ «КВІК» за завищеними цінами. 

Вступивши в змову з членами ревізійної комісії, Богуславський В. В., «переконав» їх використовувати роботу ревізійної комісії, шляхом створення штучного негативної думки з подальшими висновками у вигляді доган або навіть зміни керівництва заводів,  як інструмент боротьби з неугодними компаніями,  кінцевої метою якої повернення на ремонтні підприємства УЗ злодійських і корупційних схем, що існували раніше! 

Цікаво, які ще аргументи готовий надати Богуславський В. В. керівництву УЗ, щоб повернутися в систему... Якщо добіжить!