Голову Тернопільської ОДА Труша раніше затримували на хабарі 7000 доларів

414494

Усю правду про Голову Тернопільської ОДА Володимира Труша та його протиправну діяльність розповів полковник міліції, колишній начальник УБОЗу, перший заступник начальника УМВС у Тернопільській та Івано-Франківській областях у 2005-2011 роках Петро Шеремета.


“Неможливо зрозуміти, за якими критеріями нинішня влада призначає голів обласних державних адміністрацій. У даному випадку маю сказати кілька слів про Володимира Труша. Свого часу було засвідчено факт, що він вимагав і отримав хабаря у розмірі 7 тисяч доларів від підприємця із міста Долини”, – розповів Шеремета.

“Тільки недоопрацювання з боку працівників Управління боротьби з організованою злочинністю дало можливість заступнику начальника оперативного управління ДПІ Івано-Франківської області Володимиру Трушу втекти з місця злочину і уникнути відповідальності.  Після цього він звільнився з роботи.
Як офіцер вищого рівня, я не можу збагнути, чому він керує нашою областю. Навіть за часів Януковича і Кучми, яких ми так критикуємо, ці варіанти не проходили”, – повідомив він. Зауважимо, сьогодні у Львові під час зустрічі з пресою Юрій Луценко підтвердив інформацію, що в часи коли він очолював МВС у 2008 році нинішнього голову Тернопільської облдержадміністрації Володимира Труша працівники УБОЗ затримували на хабарі 7000 доларів США.